Detajet e dhomës

Suite me sipërfaqe të madhe i cili ofron pamje nga deti dhe kopështi. Eshtë me ajër të kondicionuar dhe TV me kanale satelitore.

Persona

4

Krevat

Dhoma 1 – 1 tek 1 dopio Dhoma 2 – 1 dopio

Sipërfaqja

79 m²

Shërbime

Hoteli ofron një gamë të gjërë shërbimesh të cilat ju ofrojnë qëndrim komod dhe relaksues. Qëllimi ynë është kënaqësia juaj!