Detajet e dhomës

Dhomë me ajër të kondicionuar, ballkon, tavolinë, frigorifer dhe TV. Disa dhoma ofrojnë dhe pamje nga kopështi, dhe disa të tjera nga deti. Gjithashtu përmban një tualet privat.

Persona

3

Krevat

1 tek & 1 dopio

Sipërfaqja

25 m²

Shërbime

Hoteli ofron një gamë të gjërë shërbimesh të cilat ju ofrojnë qëndrim komod dhe relaksues. Qëllimi ynë është kënaqësia juaj!