Detajet e dhomës

Apartament me sipërfaqe të madhe i cili ofron pamje nga deti dhe kopështi. Eshtë me ajër të kondicionuar dhe TV me kanale satelitore.

Persona

4

Krevat

2 tek & 1 dopio

Sipërfaqja

30 m²

Shërbime

Hoteli ofron një gamë të gjërë shërbimesh të cilat ju ofrojnë qëndrim komod dhe relaksues. Qëllimi ynë është kënaqësia juaj!