Mirësevini në restorantin tonë

Ne ofrojmë një bar dhe një restorant që shërben pjatat tradicionale shqiptare. Në katër stinët e vitit, restoranti ynë qëndron i hapur për të mirëpritur këdo që dëshiron të shijojë pjatat e shijshme nga shefi i kuzhinës tonë. Kuzhinat tradicionale dhe mesdhetare, shumëllojshmëri të verërave dhe një shërbim i shpejtë i ndershëm nga stafi ynë.