Detajet e dhomës

Suitë me hapsirë të madhe e cila ofron ajër të kondicionuar, TV me kanale kabllore, pamje nga deti ose kopështi.

Persona

3

Krevat

1 dopio 1 tek

Sipërfaqja

65 m²

Shërbime

Hoteli ofron një gamë të gjërë shërbimesh të cilat ju ofrojnë qëndrim komod dhe relaksues. Qëllimi ynë është kënaqësia juaj!