I ndodhur vetëm pranë një plazhi me guralecë dhe 500 m nga qendra e Ksamilit, Hotel Vila Park Bujari është i rrethuar nga gjelbërimi dhe i qetë. Ofron një bar dhe një restorant që shërben pjatat tradicionale shqiptare. Qyteti i Sarandës është 14 km larg, ndërsa Kalaja Saranada është 16 km larg. Autobusët lokalë ndalen pranë hotelit, disa herë në ditë, ndërsa parkimi falas është në dispozicion në vend. Hoteli ofron një sërë shërbimesh që mundësojnë një komod dhe qëndrim shumë relaksues. Qëllimi ynë është kënaqësia juaj!

Shërbime

24 Orë Recepsion
Staf Multilingual
Parkim Falas
Kafshët Lejohen
Bar
Informacion për turistët
Wifi falas
Restorant