Mirësevini në Vila

Park Bujari!

Hotel Vila park Bujari u ofron të gjithë turistëve një pamje të mrekullueshme nga gjiri i Sarandës. Me një plazh të mahnitshëm me det të pastër kristal, pushimet tuaja do të jenë të paharrueshme. Hoteli ynë ka dhoma dyshe dhe dhoma familjare me një arredim modern dhe pamje të mrekullueshme të detit. Restoranti ofron një pamje panoramike të kombinuar me shijen përrallore të pjatave tona tradicionale dhe evropiane. Qëllimi ynë është kënaqësia juaj! Kënaquni!

DHOMË DOPIO

DHOMË TRESHE

DHOMË KATËRSHE

Shërbime
dhe standarte

Hoteli ofron një gamë të gjërë shërbimesh të cilat e bëjnë qëndrimin tuaj relaksues.
Qëllimi ynë është kënaqësia juaj!

null

24 Orë Recepsion

Në shërbimin tuaj 24 orë
null

Wi-Fi falas

Akses interneti falas në ambientet tona
null

Informacione turistike

Informacione turistike të detajuara
null

Staf Multilingual

Nuk do të ndiheni asnjëherë të huaj
null

Shërbim në dhomë

Ne jemi në shërbimin tuaj
null

Lejohen kafshët

Ne mirëpresim kafshët në hotel

Atraksione

Vendet që mund të vizitoni gjatë qëndrimit tuaj në hotel!

PARKU NACIONAL

I BUTRINTIT

ISHUJT

E KSAMILIT

SYRI

I KALTËR